EPC voor klein niet-residentieel gebouw aanvragen

Wie zijn horeca- of handelszaak, kantoor, praktijk, B&B,… verkoopt of verhuurt, moet over een geldig EPC beschikken. EPC Lochristi kan dit snel en correct voor u opmaken.

Video afspelen over EPC Niet Residentieel

EPC niet-residentieel gebouw

Stelt u een kantoor, horeca- of handelszaak te koop of te huur dan heeft u een EPC voor kleine niet-residentiële gebouwen (EPC kNR) nodig.

Bovendien moeten een aantal elementen uit het EPC vermeld worden in advertenties of bekendmakingen waarin het pand te koop of te huur wordt aangeboden. De advertentieplicht geldt voor eigenaars, maar evenzeer voor makelaars, notarissen,…

De basisvoorwaarden om te voldoen voor een EPC klein niet-residentieel:

  • Het gebouw of gebouwdeel heeft een niet-residentiële bestemming
  • De bruikbare vloeroppervlakte van het gebouw of gebouwdeel is niet groter dan 500 m²
  • Het aaneengesloten niet-residentiële geheel dat het gebouwdeel bevat mag niet groter zijn dan 1000 m². Vb.: grote shoppingcenters.

Het EPC is een instrument om kopers, huurders en eigenaars in één oogopslag te informeren over de energetische prestaties van een gebouw.  Op het EPC vindt u een label van A+ (zeer energiezuinig) tot F (zeer energieverslindend).

Het EPC voor kleine niet-residentiële eenheden geeft aanbevelingen om het gebouw energiezuinig te maken. In een stappenplan worden de meest prioritaire werken getoond. De bijhorende verbetering van het label wordt na de tabel weergegeven. Er worden geen prijsindicaties berekend voor de aanbevelingen.

Het EPC toont de berekende energiescore voor de verschillende 

Prijzen

Prijs op aanvraag

Iedere horeca- of handelszaak, kantoor, praktijk, B&B,… is uniek. Daarom is het moeilijk om hier uw prijs weer te geven.

Aan de hand van uw aangeleverde info en eventueel een vrijblijvend plaatsbezoek bepaal ik voor u uw beste prijs.

Vraag vrijblijvend uw offerte.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag? Wenst u een EPC keuring of een vrijblijvende EPC offerte?

Tevreden klanten aan het woord

Over EPC Lochristi

Thomas D’haemer is uw EPC-deskundige in Lochristi en ruime omgeving.

Bij de verhuur of verkoop van uw vastgoed is een energieprestatiecertificaat (EPC)  verplicht. Een EPC-certificaat mag alleen uitgereikt worden door een door het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) erkende “energiedeskundige type A”.

Dit officiële document kan ik correct voor u voorbereiden en opmaken als houder van zo’n getuigschrift (VEKA-erkenningsnummer 19192). Betrouwbaar, snel en met een persoonlijke aanpak steeds tegen een correcte prijs.

Daarnaast ben ik ook lid van OVED de beroepsvereniging voor energiedeskundigen.
Ik sta klaar om u te helpen. Klantentevredenheid is mijn grootste prioriteit.

Thomas D'haemer